به گزارش مرکز خبر حوزه، معظمله در ديدار رئيس دفتر تبليغات اسلامي و مسئولین مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم گفتند: خداوند به نويسندگان و قلم به دستان عنايت ويژهاي دارد.
ایشان افزودند: اگر مصدورات و مكتوبات مورد سوگند الهي است، به طور قطع اثربخش است و بايد گفت كه قرآن كتابي است كه توانسته اصل دين را در جهان حفظ كند.
این مفسر قرآن ادامه دادند: مرحوم كاشف الغطا نيز مي فرمود اگر قرآن نبود ديني در زمان وزمين نمي ماند وبه همين دليل بايد گفت كه قرآن دين را نگه داشته وكتابي جهاني است.
حضرت آیت الله جوادی آملی تاکید کردند: اگر قرآن نبود مسيحيت و يهوديت تحريف شده با پيشرفت علم از بين ميرفتند و اين قرآن بود كه آمد و انبيا را تطهير كرد و از قداست مسيح(ع) و حضرت مريم سخن گفت و دين را حفظ كرد.
معظم له با بيان اينكه نگاه ما به قرآن نبايد همانند نگاه به ساير كتب باشد، اظهار داشتند: قرآن همانند نوشته كليني، صدوق و بوعلي نيست.
ایشان با اشاره اينكه قرآن تصنيف مصنف، تاليف مولف و كتاب كاتب نيست، بيان داشتند: قرآن تجلي خداوند است ونبايد خيال كرد كه شبيه به يك كتاب ديگر، اما مشكل تر از آن است.
حضرت آيت الله جوادي آملي با بيان اينكه قرآن را خداوند نازل كرده، اما نه آن گونه كه باران را نازل كرده است، گفتند: خداوند قرآن را آويخته است؛ يعني يك طرف قرآن به دست او و طرف ديگر در دست ما قرار دارد وبه همين دليل بايد قداست آن را حفط كنيم.
براساس گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي، ایشان در پايان خدمت كردن در عرصه فعاليتهاي قرآني را داراي اجر و ثواب بسيار زيادي دانسته و خاطرنشان كردند: ازبهترين اعمال خدمت در عرصه قرآني است و كساني كه در اين عرصه كار مي كنند بايد قدر خود را بدانند.